Spotlight: WHY CHOOSE US?

Starthemel is de meest complete single page non-profit startpagina van Nederland. Wij proberen uit te blinken in gebruikersgemak. Het is de bedoeling een handig geheel te hebben; of het nu gaat om facebook, dat nieuwtje, of die handige download rubriek.

Natuurlijk is het niet mogelijk om het hele web op een startpagina te zetten, maar we doen ons best de essentie te vertegenwoordigen. Daarbij speelt commercie geen rol, maar draait het puur om belang, creativiteit, handigheid en gemak.


Dode link op starthemel? Laat het aub even weten;ONTWERP

Doordat er zoveel op starthemel staat oogt het wat drukker dan u gewend bent. Wij hebben een tijd lang een text-based-hyperlink alternatief aangeboden. Deze oogde welliswaar rustiger, maar was wel onoverzichtelijker en lastiger te navigeren op touchscreens. Op basis van feedback is uiteindelijk besloten alleen verder te gaan met de grafisch meer aanwezige versie.

Tip: Hoe groter uw scherm hoe beter de ervaring, een 50 inch 4K philips tv kan bijvoorbeeld goed dienen als PC scherm.

DISCLAIMER

Algemeen:
De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op de website www.starthemel.nl. Door mijn website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer.

Geen garanties:
Starthemel.nl biedt de informatie op deze website aan als een vorm van dienstverlening voor haar bezoekers. Ik kan niet garanderen dat deze informatie altijd volledig, juist of compleet is. Evenmin garandeer ik dat het gebruik ervan leidt tot de juiste resultaten of dat de informatie geschikt is voor specifieke doeleinden.

Geen aansprakelijkheid:
De starthemel.nl webmaster kan niet garanderen dat het gebruik van informatie op starthemel.nl geen inbreuk maakt op de rechten van derden. In geen geval is starthemel.nl, aansprakelijk voor welke schade dan ook, direct of indirect, die op enige wijze ontstaat door en / of voortvloeit uit het gebruik van de (informatie op de) website.

Intellectuele eigendomsrechten:
Alle op starthemel.nl afgebeelde gegevens, waaronder inbegrepen teksten, foto's, illustraties, grafisch materiaal, namen en het starthemel logo zijn in eigendom van Starthemel en worden beschermd door auteursrecht, merkenrecht en/of enig ander intellectueel eigendomsrecht. De (intellectuele) eigendomsrechten gaan op geen enkele wijze over op (rechts)personen die toegang krijgen tot deze site. Het is de bezoeker van mijn website niet toegestaan de inhoud van deze site te vermenigvuldigen, door te sturen, te distribueren, te verspreiden of tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden, zonder de voorafgaande uitdrukkelijke, schriftelijke, toestemming van de starthemel.nl webmaster.

Hyperlinks:
Hyperlinks op starthemel.nl leiden voornamelijk naar websites die door derden worden onderhouden, waarover starthemel.nl geen zeggenschap heeft. Starthemel.nl geeft geen enkele garantie met betrekking tot de juistheid of volledigheid van de informatie op deze websites. De aanwezigheid van hyperlinks naar websites van derden betekent niet persee dat starthemel.nl de inhoud daarvan sponsort of onderschrijft.

Wijzigingen:
De informatie op starthemel.nl kan op elk moment door mij worden gewijzigd. De starthemel webmaster is echter niet verplicht om de informatie op de website actueel te houden.

Toepasselijk recht:
Op deze site en op deze disclaimer is het Nederlands recht van toepassing.Vragen, tips of opmerkingen? Stuur een mailtje naar: